Rätt Moms 2018

Specialerbjudande!

Vi erbjuder den välkända "Rätt"-serien till extra bra pris!

Med dagens allt mer komplexa regler är Rätt Moms 2018 ett oumbärligt verktyg för alla som kommer i kontakt med moms. Boken besvarar frågor kring både nationell och internationell handel och svarar på de flesta momsfrågor som kan uppstå i en verksamhet.
Rätt Moms 2018 innehåller många nyheter som exempelvis nya regler vid import av varor från länder utanför EU, nya regler avseende försäljning av elektroniska tjänster, telekommunikationstjänster och sändningstjänster till privatpersoner inom EU och nya momssatser inom EU. Skatteverkets ändrade syn på ramarna för avdragsrätt vid representation behandlas också, liksom nya ställningstaganden och rättsfall på en rad områden. Moms är ett område där det ständigt genomförs många och viktiga förändringar.
Rätt Moms 2018 innehåller mer än 500 sökord med råd och anvisningar för all form av handel. Boken innehåller också ett stort antal exempel på blanketter, fakturor och bokföringsanvisningar. I boken visas tydligt vilka uppgifter kvitton, fakturor och kreditnotor måste innehålla och vilket lands faktureringsregler som ska tillämpas vid internationell handel.

Januari 2018. Författare: Anna Sandberg Nilsson & Lena Westfahl. Sanoma Utbildning.

Pris: 631 kr/ex
Priser inkl moms. Porto-/fraktkostnad tillkommer.