Rättserien 2018

Specialerbjudande!

Vi erbjuder den välkända "Rätt"-serien till extra bra pris!

Rättserien 2018 innehåller alla sex volymerna av de välkända "Rätt"-böckerna från Sanoma Utbildning som förenklar det dagliga arbetet.
Rätt Arbetsrätt 2018 innehåller många viktiga nyheter, bland annat det femte undantaget från LAS och nya regler om företagshemligheter. I årets upplaga har också artiklarna om arbetsmiljö uppdaterats med fokus på aktuella domar.
Rätt Lön 2018 är en praktisk, aktuell och lättanvänd handbok som berör löner och ersättningar för samtliga typer av anställda. En oumbärlig hjälpreda för både lönespecialister och andra som arbetar med lön i någon form.
Rätt moms 2018 ger begripliga svar! Med dagens allt mer komplexa regler är Rätt Moms ett oumbärligt verktyg för alla som kommer i kontakt med moms. Boken besvarar frågor kring både nationell och internationell handel och svarar på de flesta momsfrågor som kan uppstå i en verksamhet.
Redovisa Rätt 2018 är ett praktiskt uppslagsverk för den som sköter den löpande bokföringen, upprättar förenklat årsbokslut, vanligt årsbokslut, årsredovisning eller deklarerar för såväl små enmansföretag som för stora börsföretag. Ekonomiavdelningens bästa hjälpmedel!
Rätt Bolagsrätt 2018 innehåller flera nyheter. Under 2018 ska aktiebolag, handelsbolag och andra juridiska personer ha anmält verklig huvudman till Bolagsverket och innehåller hänvisningar till relevanta lagar och regler samt rättslig praxis inom det bolagsrättsliga området.
Rätt Skatt 2018 är en nyhet i den uppskattade Rättserien, och innehåller hänvisningar till relevanta lagar och regler samt rättslig praxis inom det bolagsrättsliga området.

Pris: 2460 kr/paket (6 volymer)
Priser inkl moms. Porto-/fraktkostnad tillkommer.