Rätt Arbetsrätt 2023


Vi erbjuder de klassiska Rätt-böckerna till extra förmånliga priser!

1-3 ex. 728 kr/st Minst 4 böcker 656 kr/st. (Gäller alla böcker i Rätt-serien vid beställning till samma adress).

OBS! Det rabatterade priset syns inte i orderbekräftelsen utan dras automatisk av vid fakturering. Porto-/fraktkostnad tillkommer.


Rätt Arbetsrätt 2023 är uppdaterad med det senaste på det arbetsrättsliga området gällande lagar, regler och avgöranden från Arbetsdomstolen. Ett flertal uppdaterade mallar och exempel ger dig en god grund att stå på i arbetsrättsliga frågor. Bland årets nyheter kan nämnas arbetsvillkorsdirektivet.

Rätt Arbetsrätt 2023 förklarar alla aktuella och centrala arbetsrättsliga begrepp och uttryck, ofta sådana som lekmän använder istället för de juridiskt mer korrekta termerna. Vissa berör komplicerade frågeställningar som kräver utförlig beskrivning. Andra förklaras mer kortfattat. Boken är ett alfabetiskt uppslagsverk med basen i gällande lagar och förordningar, kompletterat med råd, rekommendationer, kommentarer och ett praktiskt rättsfallsregister.

Rätt Arbetsrätt 2023 vänder sig till förhandlare, jurister, ombudsmän, personalansvariga, HR-chefer och andra som är i behov av lättfattlig information om arbetsrätten.

Häftad. Författare: Louise D’Oliwa & Stefan Flemström. Sanoma Utbildning.

Pris: 728 kr/ex
Priser inkl moms. Porto-/fraktkostnad tillkommer.