Rättserien 2021

Specialerbjudande!

Vi erbjuder den välkända "Rätt"-serien till extra bra pris!

Rättserien 2021 innehåller alla sex volymerna av de välkända "Rätt"-böckerna från Sanoma Utbildning som förenklar det dagliga arbetet.
Rätt Arbetsrätt 2021 är uppdaterad med det senaste på det arbetsrättsliga området gällande lagar, regler och avgöranden från Arbetsdomstolen.Ett flertal mallar och exempel ger dig en god grund att stå på i arbetsrättsliga frågor.
Rätt Lön 2021 innehåller uppdaterade exempel med vägledning i de snåriga reglerna kring lönehandläggning och utökande avsnitt om arbetsgivardeklaration på individnivå.
Rätt moms 2021 innehåller ännu flera sammanfattningar av teknisk svåra momsregler.
Du får även vägledning genom bilder, exempel på fakturor, bokföringstips och ställningstaganden från Skatteverket. Dessutom märks bland annat nyheter kring Brexit och vårdmoms.
Redovisa Rätt 2021 är uppdaterad utifrån aktuella lagar och regler på redovisningsområdet, och innehåller nya uppslagsord om bland annat elcertifikat, utsläppsrätt, ursprungsgarantier, halvårsrapport,
investmentföretag och kapitalandelslån.
Rätt Bolagsrätt 2021 är uppdaterad med de senaste bolagsrättsliga nyheterna. Exempel på nyheter är den sänkta gränsen för aktiekapital, prospektreglerna samt tips på hur de kan skydda ditt företag mot bolagskapning.
Rätt Skatt 2021 har alla aktuella siffror, belopp och regler du behöver i ditt arbete, som avskaffande värnskatt och slopas skatt för personer över 65 år.Nya uppslagsord om fri rörlighet för kapital och arbetstagare har lagts till, liksom fördjupad information om internationell beskattning, koncernintern fodringar och utländsk fordringsrätt.

Pris: 3169 kr/paket (6 volymer)
Priser inkl moms. Porto-/fraktkostnad tillkommer.