Arbetsrättens begrepp A-Ö 2024

Arbetsrättens begrepp A-Ö är en uppdaterad arbetsrättslig uppslagsbok som kompletterar lagsamlingarna Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Boken är ett värdefullt hjälpmedel vid läsning av de arbetsrättsliga reglerna.

Det är en lättillgänglig bok om arbetsrätt som kan användas av alla som på ett snabbt sätt vill få inblick i en specifik fråga eller, om man läser boken från pärm till pärm, en överblick över större delen av det arbetsrättsliga området. Författarna förklarar 444 arbetsrättsliga ord och uttryck och sätter in dem i rätt sammanhang.

Den nya upplagan innehåller flera nytillkomna uppslagsord som Kvittning, Säkerhetsskydd och Särskild visstidsanställning.

Agneta Bern och Helene Sjöman arbetar som förbundsjurister på Sveriges Ingenjörer och har lång erfarenhet av arbetsrättsliga frågor, såväl från LO, TCO och Saco på arbetstagarsidan som från arbetsgivarsidan.

Arbetsrättens begrepp A-Ö 2024 - i praktiskt A5-format på 93 sidor - är ett prisvärt referensmaterial och kan med fördel användas vid utbildning.

9:e utgåvan. Häftad. Januari 2024.

ISBN 978-91-88121-60-8

Styckepris: 115 kr
Minst 6 ex: 100 kr
Minst 15 ex: 90 kr
Minst 30 ex: 80 kr

Priserna är inklusive moms.
Porto-/fraktkostnad tillkommer.