Rätt Arbetsrätt 2022


Vi erbjuder de klassiska Rätt-böckerna till extra förmånliga priser!

Blanda fritt som du vill för 694 kr inklusive moms per bok.

Minst 4 böcker 625 kr/ex (Gäller alla böcker i Rätt-serien vid beställning till samma adress).

OBS! Det rabatterade priset syns inte i orderbekräftelsen utan dras automatisk av vid fakturering. Porto-/fraktkostnad tillkommer.Rätt Arbetsrätt 2022 är uppdaterad med det senaste på det arbetsrättsliga området gällande lagar, regler och avgöranden från Arbetsdomstolen. Boken innehåller exempel, relevanta lagtexthänvisningar och mycket användbara mallar för exempelvis anställning, avskedande och tjänsteintyg.

Rätt Arbetsrätt 2022 förklarar alla aktuella och centrala arbetsrättsliga begrepp och uttryck, ofta sådana som lekmän använder istället för de juridiskt mer korrekta termerna. Vissa berör komplicerade frågeställningar som kräver utförlig beskrivning. Andra förklaras mer kortfattat. Boken är ett alfabetiskt uppslagsverk med basen i gällande lagar och förordningar, kompletterat med råd, rekommendationer, kommentarer och ett praktiskt rättsfallsregister.

Rätt Arbetsrätt 2022 vänder sig till förhandlare, jurister, ombudsmän, personalansvariga, HR-chefer och andra som är i behov av lättfattlig information om arbetsrätten.

Utkommer i slutet av januari 2022.
Häftad. Författare: Louise D’Oliwa & Stefan Flemström. Sanoma Utbildning.

Pris: 694 kr/ex
Priser inkl moms. Porto-/fraktkostnad tillkommer.