Rätt Moms 2019

Specialerbjudande!

Vi erbjuder den välkända "Rätt"-serien till extra bra pris!

Med dagens allt mer komplexa regler är Rätt Moms 2019 ett oumbärligt verktyg för alla som kommer i kontakt med moms. Boken besvarar frågor kring både nationell och internationell handel och svarar på de flesta momsfrågor som kan uppstå i en verksamhet.
Rätt Moms 2019 hittar du många nyheter, ställningstaganden och rättsfall inom momsområdet. Just nu pågår den största momsreformen på 25 år inom EU och när det gäller e-handel har länderna kommit överens om ändrade momsregler som nu införs i svensk mervärdesskattelag från 2019.
Momsen medför stora praktiska problem, hög administrativ börda och svåra materiella bedömningar. Rätt Moms innehåller därför fler praktiska exempel och illustrationer i form av bilder, bokföring och fakturor.
Ställningstaganden och domar från Skatteverket och domstolar förändrar hela tiden momshanteringen. Bland de mest omtalade är uthyrning av läkare och annan vård och omsorgspersonal, plats på mässor och arenor samt uthyrning av en momsfri bostad eller lokal där el, gas och vatten debiteras efter faktiskt förbrukning.


Januari 2019. Författare: Anna Sandberg Nilsson & Lena Westfahl. Sanoma Utbildning.

Pris: 630 kr/ex
Priser inkl moms. Porto-/fraktkostnad tillkommer.