Svåra lägen – tuffa samtal TILLFÄLLIGT SLUT

En bok som ger dig mod att göra det du vet att du måste

Detta är en reviderad och utvidgad utgåva av författarens bok Svåra samtal. Här ges råd och tips för att kunna hantera exempelvis uppsägningar, omplaceringar och missbruksproblem. Boken innehåller praktiska checklistor för förberedelse, samtal och utvärdering.

"Jag vågar påstå att de flesta av oss bär på samtal som vi borde ha, samtal som ligger som energitjuvar och som vi gång på gång prioriterar bort på grund av att vi gruvar oss för att genomföra dem.
  Att tydligt och respektfullt kunna möta människor kring frågor som är svåra att ta upp kräver mod men även kunskap. I min värld är mod att trotsa sin rädsla men jag tror också att vi kan reducera den genom att öka vår kunskap.
  Jag hoppas att boken kan hjälpa dig att samla mod men även ge dig idéer om hur du kan göra för att skapa konstruktiva och ärliga möten kring frågor som är svåra. Tänk vad mycket energi du skulle få tillgång till om du kunde samla mod att göra det du vet att du måste."


Annica Galfvensjö är beteendevetare och välmeriterad konsult med tyngdpunkt på kommunikation, team- och ledarutveckling. I sitt arbete, kombinerar hon etablerad forskning med upplevelsebaserad pedagogik. Annicas böcker är insiktsfullt skrivna med tydligt praktiskt fokus.

96 sidor. Spiralbunden. Jure Förlag. Februari 2014.
ISBN: 91-7223-542-7

Styckepris: 168 kr
Minst 6 ex: 150 kr
Minst 15 ex: 135 kr
Minst 30 ex: 127 kr

Priserna är inklusive moms.
Porto-/fraktkostnad tillkommer.

Beställ här